Studiekring

Voor welke leeftijd?: 50+ Senioren
Leren, lezen en lenen: Activiteiten
Thema: Hobby en vrije tijd, Kunst en cultuur
Locatie en service: Bibliotheek Vriezenveen, Bibliotheek Vroomshoop, Klantenservice

Een studiekring is voor mensen die hebben ontdekt dat thuis een heerlijke plek is, maar óók dat nieuwe contacten en in gesprek gaan over inhoudelijke actuele onderwerpen je leven kunnen verrijken.

Wilt u wel eens andere mensen ontmoeten? Wilt u vooral geestelijk actief blijven? Dán is een Studiekring misschien iets voor u. Een fysieke beperking is geen belemmering om mee te doen.

Bibliotheek Twenterand en Zorgsaam Twenterand  hebben twee studiekringen, één in Vriezenveen en één in Vroomshoop. Laat u daarbij niet afschrikken door het woord studie. In de praktijk gaat het om het met elkaar bespreken van zelf gekozen onderwerpen, van eigen ervaringen en eigen inzichten. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses, of opgedane kennis en ervaring, die je met een ander wilt delen. Zo blijven we samen op een plezierige manier op de hoogte van allerlei ontwikkelingen en zo “intellectueel actief” mogelijk.
Een studiekring komt doorgaans eenmaal per twee weken bijeen op een vast tijdstip en plaats. Een bijeenkomst duurt ongeveer twee uur.


Meer informatie : 
Mevrouw Geja van Benthem (telefoon 0546 641352 ) e-mail

www.studiekringen50plus.nl