Avondschool Vroomshoop

Taalpunt Twenterand en Het Noordik zijn samen de Avondschool Vroomshoop gestart.
Het is een plek waar iedere inwoner van Twenterand wat kan leren!
Wel school, niet schools: zonder stress, zonder druk.
In eigen tempo kan jong en oud gratis meedoen met onze lessen.
Van bloemschikken tot lezen, van rekenen tot koken.
Het kan allemaal bij de Avondschool.
Samen met andere organisaties wordt er gezorgd voor goede lessen.
Er is altijd wat te leren!

Cursisten gezocht

Vrijwilligers gezocht

Docenten gezocht

Cursisten gezocht

Lijkt het je wat om te kijken welke gratis lessen er zijn? Kom dan langs! We hebben veel keuze, er zit voor iedereen wat tussen. Wil je wat meer kunnen met de computer? Of wil je wat beter worden in koken? Zie je het wel zitten om je (klein)kind wat beter voor te kunnen lezen of maak je het liefst een mooi bloemstuk? Dan is de Avondschool wat voor jou! Je krijgt les, tips of training van een enthousiaste leraar, ervaren vrijwilliger of vakman. Op je eigen niveau en in je eigen tempo krijg je hulp. Natuurlijk is er ook tijd om gezellig te praten.
Kom ook leren (leren)!

De Avondschool Vroomshoop heeft een eigen Facebookpagina.
Daar vind je nog meer informatie en foto’s. Wil je meer weten, bel, mail of app: 06-15294285 of avondschool@bibliotheektwenterand.nl .

Vrijwilligers gezocht

Lijkt het je wat om ons te helpen met het geven van of assisteren bij goede lessen op de Avondschool Vroomshoop? Meld je dan aan als vrijwilliger! Als vrijwilliger ga je met groepen werken binnen een thema. Onze lessen zijn divers. Zo kun je aan de slag als assistent basisvaardigheden, waarbij je bijvoorbeeld lees- of schrijfvaardigheden leert aan de cursist, of je leidt een kookclubje en deelt het resultaat met de rest van de cursisten.
Ben je ervaren in je vak en wil je de inwoners van Twenterand de kans geven om jouw vak te leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Mail, bel of app: 06-15294285 / avondschool@bibliotheektwenterand.nl .
In een persoonlijk gesprek kijken we samen naar de mogelijkheden. Voordat we starten met de avondschool organiseren we avonden waarbij vrijwilligers en docenten met elkaar kunnen kennismaken. Graag tot snel!

Organisaties gezocht

Zoek je een locatie waar jij je gratis cursus, training of les kunt aanbieden? Neem dan contact met ons op. We zoeken organisaties die het, net zoals wij, belangrijk vinden om hun kennis te kunnen delen met alle inwoners van Twenterand.
Wil je meer informatie? Mail, bel of app: 06-15294285 / avondschool@bibliotheektwenterand.nl .

Docenten gezocht

Ben je docent en lijkt het je leuk om invulling te geven aan kwalitatief goede lessen op de Avondschool Vroomshoop? Meld je dan bij ons aan!
Als docent ga je met groepen aan de slag binnen jouw vak. Of dit nu Nederlands, rekenen, handvaardigheid, geschiedenis of schilderen is. Alles is mogelijk! Wil je de inwoners van Twenterand de kans geven om jouw vak te leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Mail, bel of app : 06-15294285 / avondschool@bibliotheektwenterand.nl .
In een persoonlijk gesprek kijken we samen naar de mogelijkheden.
Voordat we starten met de avondschool organiseren we avonden waarbij vrijwilligers en docenten met elkaar kunnen kennismaken. Graag tot snel!