• Vacature Leesconsulent Bekijk details

22 september 2022

Ben jij onze enthousiaste nieuwe collega? Wij zoeken een Leesconsulent Jeugd en Onderwijs voor 18-20 uur per week

• Opening Dementheek Bekijk details

20 september 2022

Op woensdag 21 september wordt in Bibliotheek Vriezenveen de Dementheek geopend. De Dementheek is er voor mensen met dementie of geheugenproblemen, mantelzorgers, partners, familieleden en professionals. Om 10.00 uur is de officiƫle opening door Mirjam Diderich, directeur van Stichting Evenmens en wethouder Roel Koster namens de gemeente Twenterand. De hele dag is iedereen van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee met bijpassend lekkers de Dementheek te bekijken.

• Werk zoeken Bekijk details

20 september 2022

Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. De Bibliotheek biedt hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Daarvoor worden dit najaar 16 gratis online trainingen gegeven. De trainingen zijn voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan of die zich alvast op de toekomst wil voorbereiden.

• Sterrin! Bekijk details

5 september 2022

Ecologe en reptielendeskundige Sterrin Smalbrugge, bekend van haar leerzame kinderserie Reptielengek en Expeditie Robinson, komt naar de bieb in Vriezenveen en ze neemt een reptiel mee!

• Digicursussen in het najaar Bekijk details

29 juli 2022

Wil je wel wat meer doen met je computer, tablet of mobiel? maar weet je niet hoe? Iedereen kan meedoen, in de eerste bijeenkomst kijken we wat je graag wilt leren. Daar gaan we in de cursus mee aan de slag

• Bibliotheek Twenterand zoekt vrijwilligers Bekijk details

29 juli 2022

Werk je graag met mensen en ben je op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Dan zoeken wij jou!

• Mooi kookboek voor nieuwe leden en hun aanbrengers Bekijk details

10 juni 2022

Als je lid wordt van de bibliotheek of je brengt een nieuw lid aan ontvang je een prachtig kookboek.