Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Repair Café Westerhaar

Wat doe je met een broodrooster dat het niet meer doet? Met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Kulturhus de Klaampe en de Bibliotheek Twenterand organiseren samen Repair Café in Westerhaar. Er is vrije inloop.

In Kulturhus de Klaampe, aan de Beeklaan 1 in Westerhaar, draait het op de laatste vrijdag van de maand allemaal om repareren. De monteurs zullen in tijdvakken en op gepaste afstand de kapotte spullen bekijken.

Mensen die het Repair Café bezoeken, kunnen van thuis kapotte spullen meenemen. Broodroosters, lampjes, föhns, fietsen, speelgoed, ... alles wat het niet meer doet, is welkom. De reparateurs in het Repair Café weten bijna altijd raad. Tussen 13.00 uur en 16.00 uur staan vrijwillige reparateurs klaar om te helpen bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig.

Datum vrijdag 26 november 2021
Tijd 13:00 tot 16:00 uur