Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

KidsLab – Kunstige Robot (8-15 jaar)

Bestel een gratis techniekkitje bij de bibliotheek (voor 25 juli!) Vandaag maak je een kunstige robot! Doe je mee?

Kunstige Robot - 7 augustus van 15:00 -16:30 uur
Maak een eigen kunstige robot. Dit is een klein bibberbotje bestaande uit onder andere een motortje, een batterij en kroonstenen. Als je de stroomkring aansluit, bibbert het botje vanzelf! Versier de robot vervolgens met ogen en kleuren. Waar bibbert je robot naar toe?

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 7 augustus) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 7 augustus van 15:00 - 16:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:
Het  techniek kitje van de bibliotheek (bestellen voor 25 juli!)
Kleine platkop schroevendraaier (bijv. spanningszoeker)

Datum zaterdag 7 augustus 2021
Tijd 15:00 tot 16:30 uur