Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

KidsLab – Elektronische vakantiekaart (6-12 jaar)

Bestel een gratis techniekkitje bij de bibliotheek (voor 9 juni!) en maak een elektronische vakantiekaart.Ga je deze zomer op vakantie of wil je iemand een fijne vakantie wensen?  Je plakt eenvoudige elektronische circuits met geleidende kopertape en maak je eigen vakantiekaart met een speciale elektronische boodschap. Bijvoorbeeld lichtjes die oplichten als je de kaart opent. Naar wie ga jij de vakantiekaart toesturen?

Deelname workshop

Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 19 juni) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 19 juni van 15:00 - 16:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Benodigdheden

Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:

Het techniek kitje van de bibliotheek  (bestellen voor 9 juni!)
Kleurpotloden
Stiften