Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

KidsLab – Maak je eigen sokkenpop

Voor kinderen van 6 - 12 jaar
KidsLab – Maak je eigen sokkenpop

Dit is een KidsLab maak en bouw workshop. Hierbij gaan we samen iets maken of bouwen terwijl je tegelijkertijd iets over techniek leert. Vandaag maak je een eigen sokkenpop! Doe je mee?

KidsLabs zijn workshops die de Bibliotheek in samenwerking Tetem organiseert. Elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar met een labcoach online aan de slag met maak, bouw en ontwerp workshops. Je hebt een laptop/computer nodig (om deel te nemen aan de Zoom-sessie = online gratis vergadertool).
Alle workshops starten om 13:30 uur. De uitleg en het samen bouwen/maken/ontwerpen duurt een uur waarna er nog 30 minuten tijd is voor vragen of tips.

Klik hier voor meer informatie over de workshop

De Bibliotheek is gesloten tot en met 15 maart. U kunt gebruik maken van de afhaalbieb (boeken afhalen op afspraak) door op maandag-, woensdag- of vrijdagochtend te bellen met bibliotheek Vriezenveen, of mailen naar