Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Bibliotheek Twenterand in de zomervakantie

Tijdens de vakantieperiode heeft Bibliotheek Twenterand aangepaste openingstijden. Even controleren voorkomt een dichte deur en teleurstelling.

Zomer openingstijden:

Vriezenveen

Maandag   13.30 - 20.00 uur
Woensdag   10.00 - 20.00 uur
Donderdag   10:00 - 17:30 uur
Vrijdag    13.30 - 17.30 uur
Zaterdag   10.00 - 12:30 uur

Vroomshoop*

Maandag   13.30 - 20.00 uur
Vrijdag   13.30 - 17.30 uur

Is Het Punt gesloten dan toegang tot de bibliotheek via de zij-ingang.

Den Ham*

Maandag   13.30 - 17.30 uur
Donderdag   13:30 - 17:30 uur
Vrijdag   13.30 - 20.00 uur

* De bibliotheek Den Ham is gesloten van maandag 27 juli tot en met vrijdag 31 juli.

Westerhaar*

Maandag   13.30 - 17.30 uur
Woensdag   13.30 - 17.30 uur

* De bibliotheek Westerhaar is gesloten van maandag 20 juli tot en met vrijdag 7 augustus.

U kunt in deze periode ook terecht in de andere vestigingen van Bibliotheek Twenterand. Natuurlijk kunt u altijd via de website www.bibliotheektwenterand.nl uitgeleende materialen verlengen (mits niet gereserveerd). Heeft u een vraag, dan kunt u terecht via mail of telefoon.

Langer lenen

Vanaf woensdag 1 juli  worden alle boeken en andere materialen automatisch voor 6 weken uitgeleend. Voor het topabonnement geldt dit 8 weken.
Gaat u buiten deze periode langer dan 3 weken met vakantie? Vraag dan bij de balie om een extra lange leentermijn!

Vakantie tips

De thuisblijvers kunnen de hele zomer door dus in de bibliotheken terecht. Er staan rijen met (ont)spannende, romantische en avontuurlijke (luister-)boeken op hen te wachten. Lekker met een boek en tijdschriften in de zon!
Ook op regenachtige dagen is gerekend. De Bibliotheek heeft een dvd-collectie met spannende speelfilms, familiefilms en kinderfilms.
Op de website onlinebibliotheek.nl zijn e-books en luisterboeken te downloaden.
En ook in de VakantieBieb, het zomercadeautje van de Bibliotheek, vind je mooie e-books en luisterboeken voor het hele gezin.

In de Bibliotheek kunt u ook terecht voor allerlei vakantie-informatie, zoals:– reisgidsen voor landen en steden– tips voor “een dagje uit”– kampeergidsen– andere materialen (dvd’s, tijdschriften, enz.)

Tip voor vakantiegangers in eigen land: Neem uw bibliotheekkaart mee. Hiermee kunt u gratis gebruik maken van vrijwel alle bibliotheken in Nederland.
De Bibliotheek wenst thuisblijvers en vakantiegangers een zonnige vakantie!

Bibliotheek vanaf 1 juli meer open !