Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

OV-inloopspreekuur

Bij het maandelijkse inloopspreekuur kun je gedurende 1½ uur vrij inlopen om de OV-ambassadeurs vragen te stellen. Hierbij kunnen zij persoonlijke hulp en advies bieden met vragen over bijvoorbeeld de OV-chipkaart, abonnementen en reisroutes. Aan het inloopspreekuur zijn geen kosten verbonden.

Zelfstandig reizen is belangrijk voor senioren om contacten te onderhouden. Een veilige manier van reizen is reizen met het openbaar vervoer. Tegenwoordig wordt hiervoor een OV-Chipkaart gebruikt. Maar hoe werkt de OV-chipkaart en hoe vraag je hem aan? Hoe gaat het reizen met het openbaar vervoer eigenlijk in zijn werk? Tijdens dit inloopspreekuur krijg je persoonlijke hulp en advies over reizen met het OV.

Datum donderdag 16 september 2021
Tijd 14:00 tot 15:30 uur