Regel het met mijn bibliotheek

Met Mijn Bibliotheek kun je zelf verschillende zaken handig thuis regelen.

Ga naar Inloggen/verlengen, rechtsboven op deze pagina en vul het nummer van je bibliotheekpas (29052...) in met de pincode*.
Met Mijn Bibliotheek kun je verschillende zaken regelen:

Verlengen
Een overzicht van wat je in huis hebt en de mogelijkheid om materialen te verlengen. Of bekijk via de link Eerder geleende titels wat je al eerder geleend hebt.

Aanwinstenservice
Kies één of meerdere onderwerpen en ontvang iedere week via e-mail de nieuwste aanwinsten in deze categorieën. Zo weet je bijvoorbeeld altijd wanneer de nieuwste thrillers, dvd's of Engelse romans zijn binnengekomen. Gratis!

Mijn Muziekweb
Cd's zoeken en reserveren bij de grootste discotheek van Nederland. Eenmalig aanmelden met e-mailadres is hierbij verplicht. Deze collectie is ook opgenomen in de (Muziek)catalogus van Bibliotheek Twenterand.

Bericht ontvangen voor reservering/herinnering?
Een seintje als de reservering klaarstaat, of als de inlevertermijn van een boek is verlopen?
Dit is te regelen via de Algemene lener gegevens in Mijn bibliotheek. Deze berichten kun je via e-mail of sms ontvangen! GRATIS

Verzoeken doorgeven
Heb je een voorstel voor een bepaalde titel, geef het door via de link Aanschafverzoek.

Algemene zaken regelen
Zoals e-mail-adres wijzigen, reserverings-/herinneringsberichten ontvangen.

*Pincode
standaard is dit geboortedag gevolgd door de twee laatste cijfers van het geboortejaar, bv. 1 december 1958 geeft 0158