Studiekring Vriezenveen zoekt leden

Gepubliceerd op: 30 oktober 2022 12:08

Elke twee weken de Studiekring Vriezenveen bij elkaar in de Bibliotheek. Een studiekring is een vaste groep van 50-plussers die 2 uur bij elkaar komt om verschillende onderwerpen te bespreken onder genot van een kop koffie of thee. Een bijeenkomst bevat ‘een rondje actualiteiten’, de bespreking van een samen gekozen onderwerp en een discussie. Doel is om samen op een plezierige manier op de hoogte van allerlei ontwikkelingen en zo “intellectueel actief” mogelijk te blijven.

Een bijeenkomst kenmerkt zich door eigen inbreng, respect voor elkaars inzichten en interessante gedachtewisselingen. Daarnaast draagt zij bij aan een uitbreiding van je sociale contacten. Het is voor veel deelnemers een moment geworden om naar uit te kijken.

De Studiekring Vriezenveen heeft op dit moment mogelijkheden voor nieuwe deelnemers. Er zijn nu 8 leden, maar er is plaats voor 12 personen. Tijdens de bijeenkomsten zal voor onder andere koffie/thee een zeer kleine bijdrage worden gevraagd. Dus voor de kosten hoef je het niet te laten.

 

Heb je belangstelling?

Op 1 juni, 15 juni, 6 juli, 20 juli van 13.30 tot 15.30 uur heb je de mogelijkheid om kennis te komen maken. De Studiekring is dan bij elkaar in Bibliotheek Vriezenveen aan de Jonkerlaan 4. 

Het zou fijn zijn als je je vooraf meldt bij de Bibliotheek. Telefoon: 0546-562385 of mail: vriezenveen@bibliotheektwenterand.nl

De Studiekring Vriezenveen is een initiatief van Bibliotheek Twenterand en Zorgsaam Twenterand. Voor meer informatie: www.studiekringen50plus.nl, www.zorgsaamtwenterand.nl, www.bibliotheektwenterand.nl

Graag tot ziens!