Openingstijden in de zomervakantie

Gepubliceerd op: 21 juni 2024 11:00

Tijdens de zomervakantie zijn er gewijzigde openingstijden bij de vestigingen van Bibliotheek Twenterand.

Bibliotheek Vriezenveen

In de zomervakantie is de Bibliotheek Vriezenveen gesloten op:
maandagavond 29 juli.
Van 5 tot en met 22 augustus is de bibliotheek op maandagavond en woensdagavond gesloten.

Bibliotheek Vroomshoop

Bibliotheek Vroomshoop is gesloten van 2 augustus tot en met 24 augustus.

Bibliotheek Westerhaar

Bibliotheek Westerhaar is gesloten van 5 augustus tot en met 18 augustus.

Bibliotheek Den Ham

Lekker lang lezen

Vanaf 8 juli tot 17 augustus worden alle boeken en andere materialen automatisch voor zes weken uitgeleend.
Ga je buiten deze periode langer dan drie weken met vakantie? Vraag dan bij de balie om een extra lange uitleentermijn!

Zomerlezen

Voor de thuisblijvers staan rijen met (ont)spannende, romantische en avontuurlijke boeken op hen te wachten. Lekker met een boek en tijdschriften in de zon! Op de website onlinebibliotheek.nl zijn e-books, tijdschriften en luisterboeken te downloaden.

Tip voor vakantiegangers in eigen land: Neem je bibliotheekkaart mee. Hiermee kun je gratis gebruik maken van vrijwel alle bibliotheken in Nederland.

De Bibliotheek wenst thuisblijvers en vakantiegangers een zonnige vakantie!

Zomerverkoop afgeschreven boeken

Van 3 juli t/m 31 augustus is het weer mogelijk om voor een mooi prijsje afgeschreven boeken te kopen in alle vestigingen van de Bibliotheek Twenterand.

De kosten voor de boeken, tijdschriften en Dvd’s zijn zoals altijd weer laag gehouden:

- Boeken volwassenen: € 1,00 per stuk
- Boeken jeugd: € 0,50 per stuk
- Tijdschriften: € 1,00 per pakket
- Dvd’s: € 1,00 per stuk

Kom lekker shoppen voor jouw boekenkast of vul je vakantieleesvoorraad weer aan!