Nieuw: Autismecafé in Bibliotheken Twenterand

Gepubliceerd op: 19 maart 2023 10:27

In samenwerking met het Autisme Trefpunt Twenterand ( ATT) en de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) organiseert Bibliotheek Twenterand het Autismecafé.

Hiermee creëren wij een ontmoetingsplek voor mensen met autisme. Maar ook familieleden, vrienden en mensen die beroepshalve te maken hebben met mensen met autisme zijn van harte welkom op onze avonden. Het ontmoeten van andere mensen met autisme kan prettig zijn. Je ziet dat je niet de enige bent, er is begrip voor je situatie en je kunt ervaringen uitwisselen. 

Vanuit ATT is er al een reguliere inloopochtend voor mensen met autisme op elke dinsdagochtend in wijkgebouw Oos Plekkie in Vroomshoop. Maar er zijn veel mensen die op die dag en tijd niet kunnen. Voor die mensen is er nu ‘s avonds het Autismecafé. 

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Wil je een boek of dvd lenen? Wil je je verhaal kwijt of lijkt het je fijn om ervaringen uit te wisselen? Kom naar ons Autismecafé, je bent welkom! Aanmelden is niet nodig en het is gratis.
Inloop is tussen 18.30 uur en 20.00 uur. 

Vrijdagavond 12 mei in Bibliotheek Den Ham, Roelofsbrink 10.
Aanwezig: Astrid Zandman en  Miriam van der Borght van ATT

Maandagavond 12 juni in Bibliotheek Westerhaar, Beeklaan 1
Aanwezig: Astrid Zandman en Miranda Felix van ATT