Digitale hulp thuis voor senioren

Gepubliceerd op: 4 november 2022 17:55

Bent u één van die senioren die een Ipad (Tablet), computer en telefoon wil gebruiken. Wilt u ook appen of beeldbellen? Een vrijwilliger van de Bibliotheek komt bij u thuis om u te helpen. Misschien is dat maar één keer nodig, maar de vrijwilliger kan ook een vaker even langs komen.

U kunt een ook Tablet lenen bij de bibliotheek om voor drie maanden thuis te gebruiken. Maar u kunt ook uw eigen gebruiken. Een Tablet is een kleine draagbare computer met een aanraakgevoelig scherm. Zo kunt u vanuit uw eigen stoel in contact komen met uw kinderen, kleinkinderen, vrienden en anderen.

Wilt u ook digitaal vaardiger worden of heeft u gratis hulp nodig van onze vrijwilliger. U kunt zich aanmelden bij Bibliotheek Twenterand via 0546-562385. Hier kunt u zich natuurlijk ook aanmelden voor een digitale cursus in de Bibliotheek als meer hulp nodig is.