Bibliotheek Twenterand gesloten! Alleen via de Afhaalbieb kunt u boeken lenen.

Vanwege het coronavirus zijn alle bibliotheekvestigingen gesloten. Zo hopen we de verdere verspreiding van het virus zo veel mogelijk te voorkomen.

Over boetes hoeft u zich geen zorgen te maken. Alle uitgeleende materialen mag u thuis houden totdat de bibliotheken weer open gaan.

Afhaalbieb en digitaal aanbod

Tijdens de sluiting van de bibliotheek is het wel mogelijk om op afspraak boeken op te halen in de bibliotheek in Vriezenveen, Vroomshoop, Den Ham en Westerhaar. De Bibliotheek in Vriezenveen is hiervoor op maandag-,  woensdag- en vrijdagochtend telefonisch bereikbaar tussen 9 en 12 uur via 0546-562385.
Wanneer u belt wordt er een afspraak gemaakt wanneer de boeken opgehaald kunnen worden in de dichtstbijzijnde bibliotheek.
U mag ook een mail sturen naar  en daarin aangeven wat uw wensen zijn.
Ook voor kinderboeken en tijdschriften !

Via onze website www.bibliotheektwenterand.nl en via www.onlinebibliotheek.nl kunt u ook e-books en luisterboeken lenen.

Heeft u nog een vraag? We helpen u uiteraard graag verder. U kunt ons bereiken via een mail naar

We hopen iedereen na de lockdown in goede gezondheid weer terug te zien in de Bibliotheek!

De medewerkers van Bibliotheek Twenterand