Telefonisch spreekuur OV vervangt voorlopig spreekuur in de bieb.

Het maandelijkse inloopspreekuur voor senioren in de bibliotheek in Vriezenveen over het reizen met het openbaar vervoer, gaat helaas voorlopig niet door. De coronamaatregelen laten het niet toe. Met uw vragen over het gebruik van het OV kunt u wel terecht tijdens het telefonisch spreekuur.

Wilt u weten hoe u een OV-chipkaart aanvraagt of hoe de 40% korting voor samen reizen werkt? Wilt u meer weten over de coronamaatregelen in het OV of juist informatie over verlenging van abonnement, keuzedagen en/of bent u (onverwacht) noodgedwongen afhankelijk van OV maar u weet nog niet hoe het werkt?
Bel dan met een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur elke week van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 tot 12.00 uur. De OV-ambassadeurs zijn dan bereikbaar via telefoonnummer 038 - 303 70 10

Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend.
Provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel vinden het belangrijk dat iedereen met het openbaar vervoer veilig en gemakkelijk kan reizen. Daarom geven OV-ambassadeurs, vrijwilligers en zelf ook op leeftijd, uitleg over reizen met trein en bus.

Zie voor meer informatie www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur
De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

De Bibliotheek is gesloten tot en met 9 februari. U kunt gebruik maken van de afhaalbieb (boeken afhalen op afspraak) door op maandag-, woensdag- of vrijdagochtend te bellen met bibliotheek Vriezenveen, of mailen naar