Vrijwilligers voor digitale ondersteuning gezocht!

De Bibliotheek Twenterand is op zoek naar vrijwilligers die tijdens de digitale cursussen de docent kunnen ondersteunen en de cursisten kunnen helpen.

Voor sommige senioren is de digitale wereld heel vanzelfsprekend. Anderen hebben er meer moeite mee. Dat kan lastig zijn nu steeds meer via de digitale weg wordt geregeld.

In de Leercentra in de Bibliotheek Den Ham, Vroomshoop en Vriezenveen worden verschillende computercursussen voor beginners verzorgd, zoals kennismaken met de computer, kennismaken met de IPad/tablet, Smartphone- en Windows 10-cursussen. Er wordt gewerkt in kleine groepen, zodat iedereen hulp op maat krijgt. Uiteraard met in acht neming van de geldende coronamaatregelen.

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die kennis heeft van computers, tablets en/of smartphones en plezier heeft in het helpen van mensen. U moet het lesmateriaal rustig uit kunnen leggen aan de deelnemers en kunnen samenwerken.

Heeft u belangstelling? Stuur een mail naar of bel naar de Bibliotheek Vriezenveen via 0546-562385.

Ook voor het aanmelden voor een digitale cursus kunt u contact opnemen met de Bibliotheek Vriezenveen.

Vanaf donderdag 19 november zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Twenterand weer open!