Nieuws uit de Bibliotheek

Handige vrijwilligers gezocht voor nieuw op te starten Repair Café in Vroomshoop.

De Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk en de Bibliotheek Twenterand zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen in een nieuw op te starten Repair Café in Vroomshoop.
Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café ga je als vrijwilliger samen met de bezoeker aan de slag om het te repareren. Ben je handig en heb je plezier in het repareren van kleine elektrische apparaten of in het herstellen van meubels, lampen en speelgoed? Geef je dan op.
Het Repair Café gaat van start in januari 2021 op een nader te bepalen dag en tijd.
Naast reparateurs zijn we op zoek naar gastvrouwen of -mannen die de gasten bij binnenkomst kunnen inschrijven en begeleiden.
Belangstellenden kunnen contact opnemen door een mail te sturen naar of . Of bel met de bibliotheek Vroomshoop tel. 641352 (alleen op de middag).

Vanaf donderdag 19 november zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Twenterand weer open!