Overhandiging Make-it Toolkit

Afgelopen woensdag kreeg Ria van der Wielen van Bibliotheek Twenterand een cadeautje. De "make-it toolkit" :een box met gereedschap en materiaal te gebruiken bij de techniekworkshops van de bibliotheek met o.a. snijmatten, schroevendraaiers, snijmesjes, lijm etc.  De box werd overhandigd door Aleid Diepeveen, Programmaleider Agenda voor Twente. Deze toolkit is samengesteld door Tetem en te gebruiken bij alle techniekworkhops in de Maakplaats van de Bibliotheek.

Vanwege de tijdelijke sluiting van Kulturhus de Klaampe is ook de Bibliotheek in Westerhaar gesloten tot en met 8 november. U kunt in de andere vestigingen van bibliotheek Twenterand terecht voor lenen en inleveren van uw materialen. Voor uw reserveringen kunt u bellen naar Bibliotheek Vriezenveen. Het repaircafé kan voorlopig ook geen doorgang vinden.