De Bibliotheek en corona

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit.
Op basis van het advies van het RIVM hanteren we nog steeds onderstaande maatregelen. We vertrouwen op je medewerking.
· Houd 1,5 meter afstand tot bezoekers én medewerkers.
· Was je handen voor en na je bezoek.
· Ontsmet je handen voor en na het gebruik van computers, toiletten, werkplekken, printers en kranten/tijdschriften.
· Kom niet naar de Bibliotheek wanneer jij of gezinsleden verkouden zijn of griepklachten hebben.
Je bent welkom op de normale openingstijden van de Bibliotheek. Kom je liever toch zelf niet naar de bibliotheek, maak dan gebruik van onze Afhaalbieb. Bel naar de bibliotheek en er worden boeken voor je klaargezet. Een afspraak om de boeken op te halen wordt dan meteen gemaakt.
Op dit moment is het nog niet duidelijk of er na de persconferentie van deze week, aanvullende maatregelen in de bibliotheek nodig zijn.

Vanwege de tijdelijke sluiting van Kulturhus de Klaampe is ook de Bibliotheek in Westerhaar gesloten tot en met 8 november. U kunt in de andere vestigingen van bibliotheek Twenterand terecht voor lenen en inleveren van uw materialen. Voor uw reserveringen kunt u bellen naar Bibliotheek Vriezenveen. Het repaircafé kan voorlopig ook geen doorgang vinden.