Nieuwe techniek workshop voor kids!

Kom in de herfstvakantie naar de Maakplaats van de Bibliotheek Twenterand en ga tekenen met de tekenrobot. Een maakplaats is een plek waar je alles kan leren op het gebied van techniek, programmeren en maakprocessen.
In samenwerking met Tetem organiseert de Bibliotheek Twenterand een High Tech workshop. Kinderen tussen de 9 en 12 jaar kunnen kennismaken met de techniek van een tekenrobot.
Iets tekenen met pen, stift of potlood kan je natuurlijk al! In deze workshop bedenk je nog steeds zelf vormen, lijnen of woorden, maar deze laat je op papier zetten door een technisch hulpje: de tekenrobot. De tekenrobot zet je zelf (op onderdelen) in elkaar.
Zo experimenteren de kinderen op een speelse manier met allerlei (digitale) technieken en maakprocessen. Meedoen is gratis, maar meld je wel vooraf aan. Het aantal deelnemers is beperkt.

Op vrijdag 16 oktober van 10.00 – 11.30 uur voor alle kinderen tussen de 9 en 12 jaar in de Bibliotheek Vroomshoop.
En op vrijdag 16 oktober van 13.00 – 14.30 uur voor alle kinderen tussen de 9 en 12 jaar in de Bibliotheek Vriezenveen.

Meld je aan op deze website bij agenda of stuur een mail naar
Vermeld je naam , leeftijd, telefoonnummer  en of je in Vriezenveen of Vroomshoop mee wilt doen.

De Bibliotheek is gesloten tot en met 9 februari. U kunt gebruik maken van de afhaalbieb (boeken afhalen op afspraak) door op maandag-, woensdag- of vrijdagochtend te bellen met bibliotheek Vriezenveen, of mailen naar