Lessen Kennismaken met de computer starten in de bibliotheek Vriezenveen

Bent u nog niet zo handig met een computer? In de bibliotheek Vriezenveen kunt u de lessenserie "Kennismaken met de computer" volgen.
Als u deze lessen volgt, leert u de computer te gebruiken. U wordt vaardig met de muis en het toetsenbord, en ontdekt waar knoppen voor dienen. En u leert hoe u op de juiste manier programma’s opstart en afsluit. U kunt ook al een beetje 'snuffelen' aan het internet.
Computers zijn tegenwoordig niet alleen maar grote apparaten, ze worden steeds kleiner en handzamer. Tablets zijn kleine, platte beeldscherm computers op ongeveer het formaat van een boek. Wie de lessen Kennismaken met de tablet volgt, leert hoe deze werken.
Doe mee en meld je aan in de bibliotheek in Vriezenveen of bel 0546-562 385.
De lessen "kennismaken met de computer" starten op maandag 5 oktober. De lessen zijn gratis en worden gegeven in kleine groepjes. Daarbij volgen we de coronaregels.
Heeft u interesse in het volgen van andere computerlessen. De bibliotheek organiseert samen met ZorgSaam en Seniorweb nog meer cursussen. Meld u bij onze bibliotheekvestigingen en we kijken of we een nieuwe cursus kunnen gaan starten.

De Bibliotheek is gesloten tot en met 9 februari. U kunt gebruik maken van de afhaalbieb (boeken afhalen op afspraak) door op maandag-, woensdag- of vrijdagochtend te bellen met bibliotheek Vriezenveen, of mailen naar