Lessen Taalpunt weer van start

Taalpunt start haar lessen weer! Vanaf september zullen de Taalvrijwilligers weer fysiek lessen geven bij de Bibliotheken. In verband met Corona doen we dat op een unieke manier: via een reserveringssysteem kunnen vrijwilligers aangeven waar en wanneer ze kunnen zitten om aan de slag te gaan met hun cursisten. Onze vrijwilligers hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten. Veel lessen zijn digitaal verder gegaan, taalwandelingen zijn gehouden en vrijwilligers hebben meegeholpen om een nieuwe manier van lesgeven te bedenken! Vrijwilligers, bedankt voor je inzet!

De Bibliotheek is gesloten tot en met 9 februari. U kunt gebruik maken van de afhaalbieb (boeken afhalen op afspraak) door op maandag-, woensdag- of vrijdagochtend te bellen met bibliotheek Vriezenveen, of mailen naar