Belastingaangifte 2019 doen? Kom naar de Bibliotheek!

Heeft u geen internet of computer? Kom naar de Bibliotheek!
Wilt u zelf aangifte doen, maar heeft u thuis geen computer of internet? Kom dan naar de Bibliotheek. Hier kunt u gratis een computer gebruiken voor aangifte voor de inkomstenbelasting en voor aanvragen van een toeslag. Ook kunt u hier de belastingaangifte printen. Van deze service kunt u ook gebruik van maken als u geen lid bent van de Bibliotheek.

Voor hulp bij het invullen van belastingaangifte, kunt u terecht bij:
BelastingTelefoon: 0800 - 0543 (gratis) Houd uw Burgerservicenummer bij de hand!
ZorgSaam Twenterand (0546-481450) biedt ook in 2019 hulp aan 65-plussers in Twenterand bij een eenvoudige aangifte. Zij controleren ook of u in aanmerking komt voor toeslagen (tegen een kleine vergoeding).
Vakbond FNV: 088 368 0368. Voor leden. Afspraak maken verplicht, alleen telefonisch via nummer.
Vakbond CNV: 030 751 1001. Voor Leden. Afspraak maken verplicht, online via www.cnv.nl/belastingservice of telefonisch via nummer (bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 18.00)