Vragen over de belastingaangifte? De Bibliotheek kan u helpen!

Vragen over de  belastingaangifte?  De Bibliotheek kan u helpen!

Heeft u geen computer?

Wilt u zelf aangifte doen, maar heeft u thuis geen computer of internet? Neem contact op met de Bibliotheek Twenterand en maak een afspraak. Hier kunt u gratis een computer gebruiken voor aangifte voor de Inkomstenbelasting en voor aanvragen van een toeslag. Ook kunt u hier de belastingaangifte printen. Van deze service kunt u tot 1 september 2021 gebruik maken, ook als u geen lid bent van de Bibliotheek.

Belastingspreekuur

Heeft u problemen met de belastingaangifte of heeft u vragen hierover, dan kunt u terecht bij het Belastingspreekuur in de Bibliotheek. Vrijwilligers van ZorgSaam Twenterand verlenen u hulp, bijvoorbeeld tips over het invullen en hulp bij het werken met de computer (ze helpen u dus niet om het belastingformulier in te vullen). Hiervan kunt u op afspraak gebruik maken tot 1 mei 2021.

Wilt u een afspraak maken? U kunt u aanmelden via of bellen naar 0546-562385.

Computercursussen

Heeft u moeite met het werken met de computer? Bibliotheek Twenterand geeft cursussen waarin u met kleine stapjes op weg wordt geholpen.

Meer informatie? mail naar  of bel naar 0546-562385