Nieuws van Bibliotheek Twenterand

De buren op bezoek

Vorige week waren een aantal bewoners van de Vriezenhof (onze buren) op visite in de bibliotheek. Onder het genot van een kopje thee of koffie werd verteld over de mogelijkheden van de collectie. Er werden mooie boeken getoond over Vriezenveen, Groot Letter boeken, als mensen het gewone lettertype niet zo goed meer kunnen zien. En de mogelijkheid om een krant of tijdschrift te komen lezen.

Ook werd gewezen op de mogelijkheid van de Boek aan Huis dienst, waarbij de vrijwilligers de boeken thuis brengen.
In de Vriezenhof gebeurt dit ook al, er is een abonnement voor de Openbare Bibliotheek.

Na een gezellig samenzijn gingen zo'n 10 ouderen en 6 begeleiders voldaan naar de overkant. Met de kennis: "De bibliotheek is er voor Jong en Oud" .