Nieuws van Bibliotheek Twenterand

Dirry van de Grampel vertrekt bij Bibliotheek Twenterand

Na een loopbaan van 44 jaar in een aantal bibliotheken in Overijssel, waarvan de laatste 30 jaar bij Bibliotheek Twenterand, heb ik besloten om per 15 november a.s. te stoppen met mijn werkzaamheden.

Met enorm veel plezier heb ik gewerkt bij Bibliotheek Twenterand, eerst als bibliothecaris Onderwijs Achterstanden Beleid, met na enkele jaren daarbij ook het teamleiderschap van de Bibliotheek Westerhaar. De laatste 12 jaar was ik als coördinator educatie vooral de contactpersoon voor alle organisaties op het gebied van jeugd en onderwijs in onze gemeente. Deze functie gaf me veel plezier en energie. Samen met alle (onderwijs)instellingen en de gemeente hebben we veel bereikt op het gebied van leesbevordering en de gezamenlijke strijd tegen laaggeletterdheid. Natuurlijk daarbij ook samen met mijn naaste collega’s van het team educatie van de Bibliotheek. Ik wil jullie allemaal daarvoor heel hartelijk bedanken!

Mijn opvolger Ria van der Wielen is inmiddels al in de functie van consulent Jeugd & Onderwijs bij onze Bibliotheek begonnen. Ik wens haar veel werkplezier in deze mooie baan. En natuurlijk wil ik u als relatie of als klant van de Bibliotheek hartelijk groeten. Ik ben er trots op dat ik bij deze Bibliotheek heb mogen werken.