Website voorlezen

Topkrakers van C.B.S Nieuwoord scoren wederom hoogste punten van Twenterand in Nationale Jeugdkrakercompetitie !

Gepubliceerd op: dinsdag 11 juli 2017

De leerlingen van de plusklas van de C.B.S. Nieuwoord uit Vroomshoop mogen zich met recht kampioenen in het zoeken op het internet noemen. Zij haalden net als in 2016 de hoogste score van heel Twenterand in de Nationale Jeugdkrakercompetitie .
Leerlingen uit groep 7 en 8 moesten in de wedstrijd op internet antwoorden zoeken op moeilijke krakervragen. Goed zoeken en het beoordelen van bronnen was hierbij belangrijk.
Vandaag heeft de mediacoach van Bibliotheek Twenterand een lekkere slagroomtaart bezorgd op de Nieuwoord in Vroomshoop.
Juf Lusette van Harten die het winnende team begeleidde was blij en trots dat haar team deze wedstrijd had gewonnen.
De Nationale Jeugdkrakercompetitie wordt jaarlijks georganiseerd door serviceorganisatie Rijnbrink en de bibliotheek. Doel is mediawijsheid onder leerlingen te bevorderen