Nieuws

Studiekring

Een studiekring is voor mensen die hebben ontdekt dat thuis een heerlijke plek is, maar óók dat nieuwe contacten en in gesprek gaan over inhoudelijke actuele onderwerpen je leven kunnen verrijken.

Wilt u wel eens andere mensen ontmoeten? Wilt u vooral geestelijk actief blijven? Dán is een Studiekring misschien iets voor u. Een fysieke beperking is geen belemmering om mee te doen.

Na het succes van de studiekring in Vriezenveen hebben Bibliotheek Twenterand en Zorgsaam Twenterand  het plan opgevat om in oktober een nieuwe Studiekring op te richten in Vroomshoop. Laat u daarbij niet afschrikken door het woord studie. In de praktijk gaat het om het met elkaar bespreken van zelf gekozen onderwerpen, van eigen ervaringen en eigen inzichten. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses, of opgedane kennis en ervaring, die je met een ander wilt delen. Zo blijven we samen op een plezierige manier op de hoogte van allerlei ontwikkelingen en zo “intellectueel actief” mogelijk.
Een studiekring komt doorgaans eenmaal per twee weken bijeen op een vast tijdstip en plaats. Een bijeenkomst duurt ongeveer twee uur.


Meer informatie : 
Mevrouw Geja van Benthem (telefoon 0546 641352 ) e-mail

www.studiekringen50plus.nl