Moeite met lezen en schrijven?

Gepubliceerd op: donderdag 29 maart 2018

Voor wie is het Taalpunt Twenterand?

Het Taalpunt is voor alle inwoners van Twenterand, die op de één of andere manier moeite hebben met lezen of schrijven. Iedereen die zijn taal wil verbeteren kan naar het Taalpunt in de bibliotheek Vriezenveen komen. Maar ook voor andere basisvaardigheden zoals rekenen en omgaan met de computer kunt u hier terecht.
Het Taalpunt heeft een overzicht van bestaande cursussen en verwijst naar een passende cursus door.

Bij het Taalpunt werken vrijwilligers. Samen met de coördinator van het Taalpunt kijken we wat u nodig hebt. Daarna kunt u deelnemen aan een cursus of leesclub. Deze kunnen op verschillende plekken in de gemeente Twenterand gegeven worden.

Openingstijden Taalpunt:

Het Taalpunt is open op:
Woensdagavond: 18.00-19.30 uur
Vrijdagmiddag: 13.30-15.00 uur

U vindt het Taalpunt achterin de Bibliotheek Vriezenveen.
Wilt u meer informatie?
Belt u dan met Dianne Companje, coördinator van het Taalpunt: 06-21612881, of stuur een mailtje naar
In alle bibliotheken van Twenterand is ook een folder verkrijgbaar.