Cursus Typeworld in Bibliotheek Den Ham en Vriezenveen

Gepubliceerd op: donderdag 17 augustus 2017

De cursus TypeWorld is een uitdagende (blind)type cursus in game-vorm. De cursus bestaat uit 15 lessen van ongeveer een uur. Cursisten leren typen volgens het 10 vinger blind systeem. Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van een internetprogramma genaamd Typeworld. Dit programma bestaat uit oefeningen en games en is uitstekend geschikt voor kinderen vanaf groep 6. Het grote voordeel van deze cursus is de persoonlijke begeleiding van de docent, waardoor 99% van de cursisten de cursus ook daadwerkelijk afmaakt en met goede resultaten. Op www.typeworld.nl kunt u vrijblijvend een kijkje nemen in het programma. De cursus wordt gegeven op de maandag in Vriezenveen (bibliotheek) van 18.00 tot 19.00 uur en op dinsdag in Den Ham (Brede school) van 17.45 tot 18.45 uur. De cursus start bij voldoende deelname na de zomervakantie medio september/ oktober. Op beide locaties is plek voor maximaal 12 kinderen.

Voor vragen over de inhoud van de cursus kunt u terecht bij de docent van de cursus Rolien Rietberg. Zij is aangesloten bij de VSLM. (Vereniging van Staatsgediplomeerde Leraren in het Machineschrijven). Rolien: , 06 206 301 56

De cursus kost € 150,-. Het examen na de cursus is niet verplicht en kost €17,50.  Alle kinderen krijgen een bewijs van deelname (certificaat)
Opgave kan bij Rolien Rietberg (zie telefoonnummer), bij Stichting Zorgsaam Twenterand (0546-481456) en bij Bibliotheek Vriezenveen (0546-562385).