Lezen kun je overal, maar lenen ook!

Gepubliceerd op: donderdag 06 oktober 2016

Hebt u een bibliotheekpas? Dan is uw pas NU ook uw Nationale Bibliotheekpas! Daarmee kunt u in vrijwel alle bibliotheken in Nederland terecht. Het grote gemak van overal lenen met uw eigen bibliotheekpas!

Deze pas werkt dus ook buiten de eigen woonplaats. Want misschien wilt u af en toe ergens anders iets lenen. Gewoon omdat dit handiger uitkomt. Bijvoorbeeld in de lunchpauze, in de plaats waar u werkt, winkelt of op vakantie bent. Handig toch?

We hebben het extra makkelijk gemaakt, want terugbrengen kan ook in uw eigen Bibliotheek.
Dus: de Nationale Bibliotheekpas is geen ander pasje, het blijft gewoon de eigen bibliotheekpas. Die is vanaf nu geschikt om overal te gebruiken. Ook voor het lenen van e-books.
U hebt tenslotte al pasjes genoeg!