Cursus "muziek op schoot"

Gepubliceerd op: donderdag 19 april 2018
Cursus

In de bibliotheek van Vriezenveen wordt binnenkort weer een cursus Muziek op Schoot gegeven. Tijdens de cursus is er speciale aandacht voor het thema Zomer. Muziekdocente Nelleke Roozenbeek heeft voor deze lessenserie diverse liedjes rondom dit thema geselecteerd.
De cursus is bedoeld voor moeders, vaders, opa’s, oma’s en verzorgers met een kind tussen de 9 maanden en 4 jaar oud. Tijdens de lessen wordt er gezongen, gespeeld, geluisterd en bewogen. Zelf muziek maken gebeurt met stem, handen en voeten en eenvoudige instrumenten. De lessen sluiten aan bij de ontwikkelingsfase van de kinderen. Door zo samen bezig te zijn wordt een basis gelegd voor de muzikale ontwikkeling van de kinderen. Ook zijn liedjes heel belangrijk voor de taalontwikkeling.
Om aan te sluiten bij een zo optimaal mogelijke ontwikkeling van de kinderen zijn er twee leeftijdscategorieën:

• Muziek op Schoot: 9-24 maanden 9.00 uur-10.00 uur
• Muziek met Peuters: 2-4 jaar 10.15 uur-11.15 uur.

De cursus bestaat uit 5 lessen van 45 minuten, met aansluitend napraten onder het genot van koffie en thee.
De cursus wordt op woensdagmorgen gegeven in Bibliotheek Vriezenveen, Jonkerlaan 4.
Lesdata: Woensdag 23 en 30 mei, 20 en 27 juni en 4 juli. De cursus gaat door bij minimaal 5 deelnemers.
De kosten voor de hele cursus zijn € 47,50.
Voor informatie en opgave mailen naar

Opgave voor 18 mei. Bij de opgave graag naam en geboortedatum van uw kind en uw telefoonnummer vermelden.