E-book Inloopcafé in de Bibliotheken van Twenterand

Gepubliceerd op: maandag 24 november 2014

e-reader bannerDe bibliotheken zijn dankzij het uitlenen van e-books voortaan doorlopend geopend. Via de website kan iedereen 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht. Bibliotheekleden betalen hiervoor helemaal niets extra. Het enige wat je hoeft te doen, is een webaccount aanmaken. .

U kunt nu duizenden e-books lenen, zoals thriller, romans, maar ook non-fictie. Het lenen van e-books is een extra service voor leden van de Bibliotheek. Ze zijn gratis te leen voor vrijwel alle apparaten.

Wilt u ook direct toegang tot duizenden e-books, maak dan nu een webaccount aan.

Omdat nog niet iedereen bekend is met deze nieuwe manier van lezen wordt in de vier Bibliotheken van Twenterand een maandelijks E-book Inloopcafé georganiseerd.
Iedereen is dan van harte welkom om vragen te stellen aan bibliotheekmedewerker Ina Vrielink over het gebruik van e-books op IPad, Tablet of E-reader. Natuurlijk wordt hier ook een kopje koffie of thee bij geserveerd.

U kunt terecht op onderstaande dagen van elke maand:

Vriezenveen 1e maandag van de maand  van 13.30 tot 16.00 uur

Vroomshoop 2e donderdag van de maand  van 13.30 tot 16.00 uur