Moeite met lezen en schrijven?

Gepubliceerd op: woensdag 24 september 2014

TaalpuntplaatjeVindt u het ook lastig om te lezen en schrijven?
Of kent u iemand in uw omgeving die dat moeilijk vindt?
Kom dan naar het Taalpunt in de Bibliotheek Vriezenveen!

Het Taalpunt is geopend op woensdagavond van 18.00- 19.30 uur en op vrijdagmiddag van 13.30-15.00 uur.
U vindt het Taalpunt achterin de Bibliotheek Vriezenveen.
Tijdens de openingstijden van het Taalpunt is een taalvrijwilliger aanwezig om alle vragen over het Taalpunt en de mogelijkheid van het deelnemen aan een taaltraject of een leesclub te beantwoorden.

Dianne Companje is de coördinator van het Taalpunt Twenterand. Zij benadrukt: “Misschien is er aarzeling om naar het Taalpunt toe te gaan, maar dan kan men ook gerust een familielid of buurvrouw meenemen. De taalvrijwilliger speelt de vragen aan mij door en alle bezoekers worden daarna telefonisch door mij benaderd".
Wilt u meer informatie?
Belt u dan met Dianne Companje, coördinator van het Taalpunt: 06-21612881, of stuur een mailtje naar

In alle bibliotheken van Twenterand is ook een folder verkrijgbaar.