Bibliotheek Twenterand gesloten! Alleen via de Afhaalbieb kunt u boeken lenen.

Vanwege het coronavirus sluiten we vanaf dinsdag 15 december 2020 alle bibliotheekvestigingen tot en met 15 maart 2021. Zo hopen we de verdere verspreiding van het virus zo veel mogelijk te voorkomen.

Over boetes hoef je je geen zorgen te maken. Alle uitgeleende materialen mag je thuis houden totdat de bibliotheken weer open gaan.

Afhaalbieb en digitaal aanbod

Tijdens de sluiting van de bibliotheek is het wel mogelijk om op afspraak boeken op te halen in de bibliotheek in Vriezenveen, Vroomshoop, Den Ham en Westerhaar. De Bibliotheek in Vriezenveen is hiervoor op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend telefonisch bereikbaar tussen 9 en 12 uur via 0546-562385.
Wanneer je belt wordt er een afspraak gemaakt wanneer je de boeken op kunt komen halen in de bibliotheek die voor jou dichtbij is.

Via onze website www.bibliotheektwenterand.nl en via www.onlinebibliotheek.nl kun je ook e-books en luisterboeken lenen.

Heb je nog een vraag? We helpen je uiteraard graag verder. Je kunt ons bereiken via een mail naar

We hopen iedereen na 15 maart 2021 in goede gezondheid weer terug te zien in de Bibliotheek!

De medewerkers van Bibliotheek Twenterand

De Bibliotheek is gesloten tot en met 15 maart. U kunt gebruik maken van de afhaalbieb (boeken afhalen op afspraak) door op maandag-, woensdag- of vrijdagochtend te bellen met bibliotheek Vriezenveen, of mailen naar