Bibliotheek Twenterand weer open

Goed nieuws

De bibliotheken in de gemeente Twenterand gaan weer open!

Tijdens de persconferentie van 17 november heeft minister-president Rutte aangekondigd dat bibliotheken hun deuren weer kunnen openen voor publiek. We keren op 19 november terug naar de situatie van voor de sluiting op 5 november.

Algemene maatregelen
De algemene maatregelen blijven van kracht:

• Houd 1,5 meter afstand tot bezoekers én medewerkers.
  • Ontsmet je handen voor en na je bezoek.
  • Ontsmet je handen voor en na het gebruik van computers, toiletten, werkplekken, printers en kranten/tijdschriften.
  • Kom niet naar de Bibliotheek wanneer jij of gezinsleden verkouden zijn of griepklachten hebben.
  • Draag een mondkapje (dringend aanbevolen, vanaf 1 december verplicht)
  • Gebruik een mandje

Je bent welkom op de normale openingstijden van de Bibliotheek. Kom je liever toch zelf niet naar de bibliotheek, maak dan gebruik van onze Afhaalbieb. Bel naar de bibliotheek en er worden boeken voor je klaargezet. Een afspraak om de boeken op te halen wordt dan meteen gemaakt.

Alle vestigingen zijn vanaf 19 november weer volgens de normale openingstijden geopend, ook op tijden dat er geen personeel aanwezig is.

Zo zijn de bibliotheken in Vroomshoop, Den Ham en Westerhaar op werkdagen vanaf 8.30 uur te bezoeken. Mensen mogen er ook weer zitten om een krant of een tijdschrift te lezen. Wel moeten bezoekers bij binnenkomst handen desinfecteren en geldt de anderhalve meter-regel.

We zien u graag snel in de Bibliotheek!

Vanaf donderdag 19 november zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Twenterand weer open!