AfhaalBieb in Twenterand

Vanwege het coronavirus zijn de bibliotheken gesloten. Gelukkig kan men gebruik maken van de online collectie van de bibliotheek. Er is digitaal een enorme collectie e-books en luisterboeken te leen.

Wilt u toch liever boeken uit de bibliotheek? Dan is het is ook mogelijk om gebruik te maken van de AfhaalBieb.  Ook voor kinderboeken en tijdschriften!

Hoe werkt de AfhaalBieb

Leden van de bibliotheek kunnen op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9 en 12 uur bellen met de bibliotheek Vriezenveen via 0546- 562385.
U krijgt een medewerker aan de lijn die de bestelling opneemt.
Er wordt een afhaalafspraak gemaakt bij de bieb in Den Ham, Vriezenveen, Vroomshoop of Westerhaar.

Of u kunt een mail sturen naar  waarin u uw wensen kenbaar maakt.

Wie boeken afhaalt, moet het liefst alleen komen en anderhalve meter afstand houden van anderen.
De tas met gevraagde boeken staat dan klaar op de tafel bij de ingang om meegenomen te worden.
Zo kan iedereen die daaraan behoefte heeft op een veilige manier boeken halen om te lezen.
De boeken mogen bij leners thuis blijven totdat de bibliotheken weer open gaan.

Alle leden van de Twenterandse Bibliotheken kunnen boeken lenen met de AfhaalBieb.
Wie niet lid is kan online lid worden om er snel gebruik van te kunnen maken.
Kinderen tot achttien jaar kunnen gratis lid worden

Meer informatie:   Op maandag , woensdag en vrijdag tussen 9 en 12 uur  bibliotheek Vriezenveen  0546- 562385.
Of