Repaircafé Twenterand

In januari start Bibliotheek Twenterand een Repair-café in samenwerking met De Klaampe te Westerhaar. Mensen kunnen langskomen met hun kapotte apparaten om te kijken of ze gerepareerd kunnen worden. Verschillende vrijwilligers hebben zich hiervoor aangemeld. Het eerste Repaircafé start waarschijnlijk in januari 2020.

Hiervoor zoeken wij nog mensen die technisch en/of mechanisch onderlegd zijn en apparaten, fietsen, tv’s, etc. kunnen repareren. Liefst met een reparateurverleden maar elke handige doe-het-zelver is welkom.
Ook zoeken we gastheren/vrouwen die de opdracht in ontvangst nemen en uitleg geven.
Graag aanmelden bij Geja van Benthem of Ina Vrielink , Bibliotheek Twenterand  of bij Leo Webbink van de Klaampe.