Nieuwsbrief Januari 2019

 

Een nieuw jaar...

Bibliotheek Vriezenveen
2019/1

Een nieuw jaar...

Nieuwsbrief Bibliotheek Twenterand

 
img

Een nieuw jaar...

Wij wensen iedereen een gezond en gelukkig nieuwjaar met veel leesplezier en mooie verhalen! De bibliotheek wil zich ook in 2019 weer volop inzetten om haar klanten te ondersteunen met informatie en media.
img
img

Een avond over voeding

Koolhydraatbeperkt, suikerarm, glutenvrij: Op 22 januari gaat diëtiste Nicole Jansen ons alles vertellen over hedendaagse voedingstrends
img
img

Winterfoto's Mini Kerskes

In januari en februari zijn winterfoto's van Mini Kerskes tijdens de openingsuren van de Bibliotheek Vriezenveen te bewonderen.
img
 
lees meer >
lees meer >
img

Tarieven 2019

Per 1 januari 2019 zijn er nieuwe tarieven vastgesteld voor het bibliotheekabonnement.
img
img

Nationale Voorleesdagen

Tijdens de Nationale Voorleesdagen is er weer veel aandacht voor het belang van voorlezen aan jonge kinderen. Veel peuters van de peuterspeelzalen komen op bezoek in één van de bibliotheken.
img
img

Gedichtendag

Donderdag 31 januari is het Landelijke Gedichtendag. De bibliotheken in Twenterand organiseren dan de gemeentelijke gedichtenwedstrijd voor kinderen van groep 5 en 6.
img
lees meer >
lees meer >
lees meer >
img

Studiekring Vroomshoop

Op 16 januari is er een speciale bijeenkomst van de studiekring in Vroomshoop, waarbij Mark Paters, wethouder van Twenterand uitgenodigd is.
img
img

Vragen over e-books?

In december zijn er weer e-book inloopcafe's in de vestigingen van Bibliotheek Twenterand. Iedereen is dan van harte welkom om vragen te stellen over het gebruik van e-books op IPad, Tablet of E-reader.
img
img

Onderzoek biebpanel

Regelmatig vragen we uw mening over de Bibliotheek. Het laatste BiebPanel onderzoek betrof een onderzoek naar klanttevredenheid. Ook werd er een flitspeiling gehouden over duurzaamheid.
img
lees meer >
lees meer >
lees meer >
img

Cursussen leercentrum

Bibliotheek Twenterand organiseert in samenwerking met Zorgsaam Twenterand en Seniorweb computercursussen voor volwassenen en senioren.
img
img

Digitale hulp aan huis

Voor praktische hulp en advies op digitaal gebied kunt u een afspraak maken met één van de vrijwilligers van SeniorWeb.
img
img

Online Cursussen

Per 1 januari 2019 stopt de online Bibliotheek met de cursussen. Dit betekent dat je in 2019 helaas geen nieuwe cursus meer kunt starten.
img
lees meer >
lees meer >
lees meer >
 
.