Nieuwsbrief december 2018

December: Feest- en leesmaand
Bibliotheek Vriezenveen

December: Feest- en leesmaand

Nieuwsbrief Bibliotheek Twenterand

 
img

Feestdagen

Tijdens de feestdagen hebben alle vestigingen van de Bibliotheek Twenterand gewijzigde openingstijden. We wensen u fijne dagen!
img
img

Tarieven 2019

De bibliotheek wil zich ook in 2019 weer volop inzetten om haar klanten te ondersteunen met informatie en media. We zijn blij te kunnen melden dat we dit tegen bijna dezelfde tarieven als in 2018 kunnen doen.
img
img

Babygebaren

Wil jij communiceren met je kind nog voordat hij kan praten? Kom samen, spelenderwijs kennismaken, met babygebaren.
img
lees meer >
lees meer >
lees meer >
img

Herfstfoto's Mini Kerskes

Tot half december zijn herfstfoto's van Mini Kerskes tijdens de openingsuren van de Bibliotheek Vriezenveen te bewonderen.
img
img

Online cursussen

Per 1 januari 2019 stopt de online Bibliotheek met de cursussen. Dit betekent dat u in 2019 helaas geen nieuwe cursus meer kunt starten. Bent u al gestart? Dan kunt u de cursus gewoon afmaken.
img
img

Onderzoek biebpanel

Regelmatig vragen we uw mening over de Bibliotheek. Het laatste BiebPanel onderzoek betrof een onderzoek naar klanttevredenheid. Ook werd er een flitspeiling gehouden over duurzaamheid.
img
lees meer >
lees meer >
lees meer >
img

Vragen over e-books?

In december zijn er weer e-book inloopcafe's in de vestigingen van Bibliotheek Twenterand. Iedereen is dan van harte welkom om vragen te stellen over het gebruik van e-books op IPad, Tablet of E-reader.
img
img

Digitale hulp aan huis

Voor praktische hulp en advies op digitaal gebied kunt u een afspraak maken met één van de vrijwilligers van SeniorWeb.
img
img

Cursussen leercentrum

Bibliotheek Twenterand organiseert in samenwerking met Zorgsaam Twenterand en Seniorweb computercursussen voor volwassenen en senioren.
img
lees meer >
lees meer >
lees meer >
.