Nieuwsbrief november 2018

Nederland leest in november!
Bibliotheek Vriezenveen

Nederland leest in november!

Nieuwsbrief Bibliotheek Twenterand

 
img

Dirry van de Grampel

Na een loopbaan van 44 jaar in een aantal bibliotheken in Overijssel, waarvan de laatste 30 jaar bij Bibliotheek Twenterand, heb ik besloten om per 15 november a.s. te stoppen met mijn werkzaamheden.
img
img

Nederland leest!

Van 1 tot en met 30 november is er weer Nederland Leest! Een maand lang staat de Bibliotheek in het teken van Voedsel. Het Geschenkboek Je bent wat je leest is exclusief in de Bibliotheek te verkrijgen.
img
img

Thea Kroese

Helemaal passend bij het Nederland Leest thema 'voeding' vertelt Thea Kroese over eten in vroeger tijden en haar nieuwe boek 'Koken met geschiedenis'.
img
lees meer >
lees meer >
lees meer >
img

Muziek op schoot

In de bibliotheek van Vriezenveen wordt binnenkort een cursus Muziek op Schoot gehouden. Deze cursus is bedoeld voor ouders en verzorgers met een kind tussen de 9 maanden en 4 jaar oud.
img
img

Vragen over e-books?

In november zijn er weer e-book inloopcafe's in de vestigingen van Bibliotheek Twenterand. Iedereen is dan van harte welkom om vragen te stellen over het gebruik van e-books op IPad, Tablet of E-reader.
img
img

Junior Twenteranddictee

Op dinsdag 27 november wordt in de raadzaal van het gemeentehuis van de gemeente Twenterand het Junior Twenteranddictee gehouden.
img
lees meer >
lees meer >
lees meer >
img

Week van de mediawijsheid

Van 16 tot en met 23 november 2018 is het de Week van de Mediawijsheid . Het thema van dit jaar is: Heb jij het onder de duim? Het is gericht op iedereen die wel een helpende hand kan gebruiken. Waar moet je vandaag de dag aan voldoen om jezelf ‘mediawijs’ te noemen ?
lees meer >
img

NS Publieksprijs

Stem en win een jaar lang gratis boeken en vrij reizen met de trein! De NS Publieksprijs is de prijs voor het beste boek, gekozen door het publiek. Het winnende boek mag zich Boek van het Jaar noemen. De stemperiode loopt tot en met woensdagavond 21 november 2018. Het winnende boek wordt op die avond bekendgemaakt.
lees meer >
.