Bibliotheek Twenterand zoekt vrijwilligers!

Werk je graag met mensen en ben je op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Dan zoeken wij jou!

Wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk bij de Bibliotheek? De Bibliotheek Twenterand heeft plek voor mensen die willen helpen.
Voor werk op vaste momenten in de week of gedurende een zekere periode. Maar ook voor ondersteuning bij haar activiteiten. Van helpen in de uitleen in de bibliotheek tot het helpen van inwoners bij het vergroten van taalvaardigheid.
Word vrijwilliger bij het Taalpunt om volwassenen te helpen met (digi)taal. Of bij de VoorleesExpress voor het voorlezen thuis bij gezinnen.
We kunnen hulp gebruiken in Vriezenveen, maar ook in Den Ham, Vroomshoop en Westerhaar.

We gaan graag met jou in gesprek om te zien welke functie het beste past bij jouw kwaliteiten. Stuur een mail naar en dan nemen we contact met je op.