Bibliotheek Twenterand zoekt vrijwilligers!

Werk je graag met mensen, hou je van lezen en ben je op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Dan zoeken wij jou!

We willen ons team in de Bibliotheek Den Ham en in de Bibliotheek Vriezenveen aanvullen met een enthousiaste vrijwilliger. Je verwelkomt de bezoekers en helpt de klant met vragen. Daarnaast verzorg je allerlei werkzaamheden rondom de uitleen in de bibliotheek.

Ben jij representatief, klantvriendelijk en wil je een steentje bijdragen in de Bibliotheek. En ben je beschikbaar voor minimaal één dagdeel per week? Stuur dan een mail met je motivatie naar en dan nemen we contact met je op.

De Bibliotheek is gesloten tot en met 15 maart. U kunt gebruik maken van de afhaalbieb (boeken afhalen op afspraak) door op maandag-, woensdag- of vrijdagochtend te bellen met bibliotheek Vriezenveen, of mailen naar