Cursus "muziek op schoot"

In de bibliotheek van Vriezenveen start binnenkort weer de cursus Muziek op Schoot. Dit keer met als thema ‘Herfst’.

Deze cursus is bedoeld voor moeders, vaders, opa’s, oma’s en verzorgers met een kind tussen de 9 maanden en 4 jaar oud. Tijdens de lessen wordt er gezongen, gespeeld, geluisterd en bewogen. Zelf muziek maken gebeurt met stem, handen en voeten en eenvoudige instrumenten. De lessen sluiten aan bij de ontwikkelingsfase van de kinderen. Door zo samen bezig te zijn wordt een basis gelegd voor de muzikale ontwikkeling van de kinderen. Ook zijn liedjes heel belangrijk voor de taalontwikkeling.

De lessen worden gegeven door de ervaren muziekdocente Nelleke Roozenbeek.

Om aan te sluiten bij een zo optimaal mogelijke ontwikkeling van de kinderen zijn er twee leeftijdscategorieën:

• Muziek op Schoot:     9-24 maanden 9.00 uur-10.00 uur
  • Muziek met Peuters: 2-4 jaar             10.15 uur-11.15 uur.

De cursus wordt op woensdagmorgen gegeven en bestaat uit 5 lessen van 45 minuten met aansluitend napraten onder het genot van koffie en thee.
De cursus wordt gegeven in Bibliotheek Vriezenveen, Jonkerlaan 4.

Lesdata: woensdag 31 oktober, 7, 14, 21 en 28 november.

‘Muziek op Schoot’ gaat door bij minimaal 5 deelnemers.

De kosten voor de hele cursus zijn € 47,50.

Voor informatie en opgave mailen naar

Opgave voor 28 oktober. Bij de opgave graag naam en geboortedatum van uw kind en uw telefoonnummer vermelden.