de Bibliotheek en Corona

Wat een fijn nieuws. Wij mogen open blijven voor uitleen, verblijf en extra hulp voor wie dat nodig heeft.
Je bent van harte welkom in de Bibliotheek, maar door corona gelden er wel speciale regels.
In de Bibliotheek moet je een mondkapje dragen, anderhalve meter afstand houden en thuisblijven bij klachten.

Openingstijden

Vanaf maandag 17 januari hanteren we weer onze normale openingstijden in alle vestigingen.

AfhaalBieb

Kom je liever niet naar de bieb? Je kan ook gebruik maken van de afhaalbieb. Wij maken graag een leuk, spannend verrassend tasje met boeken voor je klaar!
Bel tijdens openingsuren naar de Bibliotheek of stuur ons een mailtje en dan maken we een afspraak.

Hulp bij afspraak boosterprik of actualiseren QR-code

We blijven ook beschikbaar voor extra hulp bij het maken van een afspraak voor de boostervaccinatie, het actualiseren van de QR-code en het aanmaken van een DigiD.