De Bibliotheek helpt met het vinden van de juiste baan

Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. De Bibliotheek biedt hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Daarvoor worden dit najaar 16 gratis online trainingen gegeven.

Elke maand heeft een ander thema, bijvoorbeeld jezelf goed presenteren, netwerken en LinkedIn. De trainingen zijn voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan of die zich alvast op de toekomst wil voorbereiden.

Activiteiten in september

Online afspraken zijn aan de orde van de dag. Ook online solliciteren komt steeds vaker voor. September staat in het teken van hoe je ook via een beeldscherm een goede eerste indruk maakt. Zo vindt op 17 september de training ‘Beter in Beeld’ plaats, waarbij imagostylist Simone Tiehatten vertelt hoe je jezelf online goed kunt presenteren.

Overige online activiteiten

Het aanbod bestaat uit sollicitatiespreekuren, trainingen en netwerkbijeenkomsten, die plaatsvinden tussen september en januari. Alle activiteiten zijn online, zodat iedereen vanuit huis kan deelnemen.

01 september     Sollicitatiespreekuur
10 september     Walk & Talk - Hoe presenteer jij je online?
17 september     Training Beter in Beeld
24 september     JobOn - Worden wie je bent
06 oktober     Sollicitatiespreekuur
08 oktober     Walk & Talk - Beginnen met LinkedIn