×

Waarschuwing

Er is momenteel een storing waardoor het zoeken in en het reserveren/verlengen van collectie tijdelijk niet mogelijk is. Excuses voor het ongemak.
Voor welke leeftijd?: 4-12 Basisschool kids, 12-18 Tieners/jongeren, 18+ Iedereen boven 18, 50+ Senioren
Leren, lezen en lenen: E-books

24 uur per dag, 7 dagen in de week

De bibliotheken zijn dankzij het uitlenen van e-books voortaan doorlopend geopend. Via de website kan iedereen 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht. Bibliotheekleden betalen hiervoor helemaal niets extra. Het enige wat je hoeft te doen, is een webaccount aanmaken. .

U kunt nu duizenden e-books lenen, zoals thriller, romans, maar ook non-fictie. Het lenen van e-books is een extra service voor leden van de Bibliotheek. Ze zijn gratis te leen voor vrijwel alle apparaten.

Wilt u ook direct toegang tot duizenden e-books, maak dan nu een webaccount aan.

Omdat nog niet iedereen bekend is met deze nieuwe manier van lezen wordt in de vier Bibliotheken van Twenterand een maandelijks E-book Inloopcafé georganiseerd.
Iedereen is dan van harte welkom om vragen te stellen aan bibliotheekmedewerker Ina Vrielink over het gebruik van e-books op IPad, Tablet of E-reader. Natuurlijk wordt hier ook een kopje koffie of thee bij geserveerd.

U kunt terecht op onderstaande dagen van elke maand:

Vriezenveen 1e maandag van de maand  van 13.30 tot 16.00 uur

Vroomshoop 2e donderdag van de maand  van 13.30 tot 16.00 uur

Den Ham 3e maandag van de maand  van 13.30 tot 16.00 uur

Westerhaar 4e dinsdag van de maand  van 13.30 tot 16.00 uur