Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

KidsLab – Mobielsticker ontwerpen in Inkscape (9-12 jaar)

Voor deze KidsLab ontwerp workshop moet je je van tevoren even aanmelden. Voorafgaande download je een gratis software programma en na afloop wordt je ontwerp gemaakt in het lab. Vandaag ontwerp je een eigen mobielsticker! Doe je mee?

KidsLabs zijn workshops die de Bibliotheek in samenwerking Tetem organiseert. Elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag kunnen kinderen met een labcoach online aan de slag met maak, bouw en ontwerp workshops. Je hebt een laptop/computer nodig (om deel te nemen aan de Zoom-sessie = online gratis vergadertool).

Alle workshops starten om 15:00 uur. De uitleg en het samen bouwen/maken/ontwerpen duurt een uur waarna er nog 30 minuten tijd is voor vragen of tips.

Als je je aanmeldt via de bibliotheek, zorgen wij voor een ticket waarmee je je ontwerp gratis kunt laten maken in het lab van tetem.

Klik hier voor meer informatie over de workshop

Datum woensdag 5 mei 2021
Tijd 15:00 tot 16:30 uur