Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Inloopcafé E-books Den Ham

Voor al uw vragen over het gebruik van e-books op iPad, tablet of E-reader.

De bibliotheken zijn dankzij het uitlenen van e-books voortaan doorlopend geopend.

Via de website www.bibliotheektwenterand.nl kan iedereen 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht.

U kunt nu duizenden e-books lenen, zoals thrillers, romans, maar ook non-fictie. Het lenen van e-books is een extra service voor leden van de Bibliotheek. Ze zijn gratis te leen voor vrijwel alle apparaten.

Omdat nog niet iedereen bekend is met deze nieuwe manier van lezen wordt in de vier Bibliotheken van Twenterand een maandelijks E-book Inloopcafé georganiseerd.

Iedereen is van harte welkom om vragen te stellen aan bibliotheekmedewerker Ina Vrielink over het gebruik van e-books op ipad, tablet of e-reader. Natuurlijk wordt er ook een kopje koffie of thee geserveerd.