Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

KidsLab – Festive Flashlight (8-15 jr)

Bestel een gratis techniekkitje bij de bibliotheek (op afspraak) en maak een feestelijke LED-zaklamp.
Knip uit papier een figuur dat jij wilt verwerken in je zaklamp. Maak bijvoorbeeld een smiley, dier of bloem. Koppel deze aan je LED-zaklamp en je figuur zal kleurrijk oplichten. Welk figuur ga jij maken voor je zaklamp?

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 24 april) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 24 april van 15:00 - 16:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:

Het techniekkitje van de bibliotheek (bestellen voor 19 april!)
Schaar
Zwarte stift (optioneel)